Container

Plezier, actie en ontspanning.

Flora Giandalla, 35 Jahre

Dag 1

Avonturen in GALAXY

Vandaag is pure actie. Het pad leidt naar de avontuurlijke familiewereld GALAXY en belooft grootse dingen. Allereerst, is het tijd om de favorieten van het dia universum te verkennen. De langste bandenglijbaan van Baden-Württemberg is een hoepelbaan, voordat er spannende races worden gehouden op de langste 4-voudige mattenglijbaan van Duitsland.

Tussen de middag is de honger niet zo groot als de dorst naar avontuur. Een klein ijsje sterkt je voordat de pret in de tweede ronde begint.

Na een uitgebreid rondje waterpret in het golfslagbad komt er een kort gevoel van vermoeidheid opzetten. In de GALAXY RELAX trakteer je je op een beetje rust onder de palmbomen. Tenslotte is het tijd voor de absolute dia-hoogtepunten, waar misschien een beetje moed voor nodig is. De "monster half pipe" torent indrukwekkend boven het grote golfslagbad uit en staat garant voor echte sensatie.

Na zoveel actie, wordt de honger eindelijk voelbaar. Het Galaxy Diner is een apart restaurant in de kleurrijke wereld van de glijbanen, waar heerlijke versnaperingen worden aangeboden. Of het nu gaat om een sappige hamburger of pasta met fruitige tomatensaus, er is hier iets voor elke glijbaanheld.

Badeparadies, Titisee- Neustadt
Badeparadies, Titisee- Neustadt – © Badeparadies Schwarzwald

Dag 2

Ontspannend uitje in de PALMENOASE

Waar kun je beter ontspannen dan onder honderden echte palmbomen? De eerste stappen in de PALMENOASE zijn direct verbonden met een echt wow-effect. Het uitzicht op de "Blue Lagoon" is indrukwekkend en belooft het gevoel van een vakantie aan zee. Je geniet van de heerlijke ontspanning van de bubbelligstoelen en massagestralen en tegelijkertijd van het vrije uitzicht door het glazen panoramadak.

In het "Palm Garden" restaurant, stop je meteen bij de snoep toonbank. De mooiste taarten en cakes staan naast elkaar. Wat dacht je van een authentieke Zwarte Woud taart? Of misschien een fruitige fruitsalade?

In de namiddag kun je je ontspannen in de QUELLEN DER GESUNDHEIT. Hoogwaardige mineralen maken van elk bad in de vijf verschillende baden een blijvende herstelkuur voor lichaam en geest. De sterke mineraalcombinaties lithium-calcium, zink-selenium en echt zout uit de Dode Zee zijn beschikbaar. 

Geniet tot slot van de avond met de hartige lekkernijen die je in het restaurant "Palm Garden" kan vinden. Van kleurrijke saladecreaties tot exotische pastagerechten en Aziatische rijstpannetjes, het restaurant verwent zijn gasten met diversiteit. Aan het eind van de dag verwent een bezoekje aan de zwembadbar je met puur cocktailgenot. 

Badeparadies Liegebereich, Titisee- Neustadt
Badeparadies Liegebereich, Titisee- Neustadt – © Badeparadies Schwarzwald

Dag 3

Wellness geluk bij de PALAIS VITAL

Vanaf het privé parkeerdek kun je de PALAIS VITAL saunawereld direct via de exclusieve foyer betreden. Zelfs de eerste indruk is een ervaring. Aangekomen in de textielvrije zone, geniet je eerst van de grote keuze aan verschillende zwembaden, verdeeld over twee niveaus. Het is moeilijk kiezen tussen het zachte bubbelen van de whirlpool en de gezondheidsbevorderende "mineraalbaden" met een panoramisch uitzicht op de hoogte van de palmkronen.

Het restaurant "Top-Taste of Paradise" verwent je bijvoorbeeld met heerlijke taarten of een stevige worstsalade. Lichte, gemengde saladeschotels staan ook op het uitgebreide menu, afhankelijk van smaak en honger.

De WELT DER SAUNEN (Wereld der Sauna's) overtuigt niet alleen door het aangename gevoel van het saunabaden, maar ook door de unieke thematisering van de 12 verschillende sauna's. Elke saunagang is zowel een traktatie als een individuele ervaring. Neem een sauna bij het zachte kabbelen van een waterval, met uitzicht op de "Caraïben van het Zwarte Woud" of in de rustieke sfeer van een hut in het Zwarte Woud. Het lijkt onmogelijk om de volle omvang van deze diversiteit in slechts één bezoek te ontdekken.

De avond baadt de gezellige zetels van het restaurant in een dromerig licht.  De sfeer nodigt uit om te blijven hangen en maakt alle gerechten nog lekkerder. Voel waar je zin in hebt: pittige spaghetti, wokgerechten of malse varkensmedaillons laten niets te wensen over.

Badeparadies Sauna, Titisee- Neustadt