Container

Dit is wat de echte gezondheidsexperts u adviseren!

Tine Probst

Solemar Therme Bad Dürrheim
Solemar Therme Bad Dürrheim – © Kur- und Bäder GmbH Bad Dürrheim

De ochtend

Hemels onderweg

Het hoogst gelegen stadsdeel van Bad Dürrheim, Öfingen, staat bekend als het "zonnige dorp aan de Baar". Hier begint de Himmelberg Runde, de premiumwandelroute. Hemelse uitzichten over de Baar tot aan de Feldberg en bij helder weer zelfs tot aan de Zwitserse Alpen, gecombineerd met natuurgerichte routes nodigen uit tot ontspannen op de ca. 10 km lange wandelroute. De klim naar de top van de Himmelberg (941 m) wordt beloond met een al even indrukwekkend uitzicht. Rustbanken nodigen uit tot verpozen en genieten - een perfect begin van de dag.

De dag wordt hemelsbreed voortgezet met een lunch in het Kurhaus in het Kurpark van Bad Dürrheim, een gezellige ontmoetingsplaats voor vakantiegangers, kuurgasten en de plaatselijke bevolking. Bij mooi weer nodigt het zonneterras u uit om te genieten van het rustige en verzorgde landschap van het kuurpark.

Wandern in Bad Dürrheim
Wandern in Bad Dürrheim – © Kur- und Bäder GmbH Bad Dürrheim

s Middags en 's avonds. 

Verwenprogramma

Beleef heerlijke uren van ontspanning en welzijn in Solemar. Op meer dan 13.500 m² wacht u een bijzonder soort wellness-ervaring. Voel de kracht van het geneeskrachtige pekelwater van Bad Dürrheim in de spa, zweet in de rustieke flair van de sauna in het Zwarte Woud of waan u op een korte vakantie aan zee bij een bezoek aan de zoutgrot van de Dode Zee. In het wellnesscentrum wachten vele wellnessbehandelingen op u. 

In het centrum van Bad Dürrheim vindt u een keur aan restaurants - rond uw dag af met een gezellig diner.

Sauna Solemar Therme, Bad Dürrheim
Sauna Solemar Therme, Bad Dürrheim – © Kur- und Bäder GmbH Bad Dürrheim