Container
KONUS Logo

Zwarte Woud

KONUS Kaarte

Kom aan en neem gratis de bus en de trein voor een wandeling, een ontdekkingstocht of een shopping spree: Dit is waar de unieke KONUS-gastenkaart voor staat. Het is geldig als gratis ticket voor bussen en treinen in de vakantieregio Zwarte Woud, van Pforzheim tot Basel, Karlsruhe tot Waldshut, bij negen vervoersmaatschappijen - zo vaak als je wil tijdens je vakantie en helemaal gratis! Dus niemand hoeft zich zorgen te maken over tarieven en tickets.

Zwarte Woud

SchwarzwaldCard

De SchwarzwaldCard is je persoonlijke sleutel om de veelzijdigheid van het Zwarte Woud te leren kennen. De kaart geeft je gratis toegang tot meer dan 200 avontuurlijke attracties. De kaart geeft recht op één gratis toegang tot de attracties van de SchwarzwaldCard op drie vrij te kiezen dagen binnen een jaar. Met onze bonuspartners kunt u de attracties ook buiten deze drie dagen een keer bezoeken.

Schwarzwald Card 365

Zwarte Woud

SchwarzwaldCard 365

Met de Zwarte Woud kaart 365 heb je de mogelijkheid om binnen een jaar één keer van alle 190 deelnemende attracties te genieten, naar eigen wens en zonder tijdsdruk. Als je wil, kun je dit ook met Europa-Park doen.

Mit der DreiWelten Card über 120 Attraktionen kostenlos erleben

Bad Dürrheim

DreiWeltenCard

Ontspan in de Solemar thermen in Bad Dürrheim, bewonder de nieuwe miniatuurwereld Smilestones bij de Rijnwatervallen of beleef nostalgie tijdens een ritje met de Sauschwänzlebahn vanuit Blumberg.

Icon Card

Bairsbronn & Freudenstadt

Zwarte Woud Plus

Outdoor- en natuurbelevenissen, bergspoorwegen, culinaire tochten en themawandelingen, kastelen, musea en culturele hoogtepunten, regionale specialiteiten van wijn en ham tot kirschgebak.

Icon Card

Freiburg

3-daagse Welcome Card

Met de 3-daagse Welcome Card kann je gebruik maken van al het openbaar vervoer in het RVF-gebied. Het combiticket van het Regio-Verkehrsverbund Freiburg is 3 dagen geldig voor alle bussen en treinen.

Hochschwarzwald

Bovenste Zwarte Woud Kaart

Trakteer jezelf en je gezin op wat plezier en beleef meer dan 100 attracties in onze regio, meestal gratis. Met de Hochschwarzwald Card bespaart u geld en heb je ook nog 100% plezier.

Bollenhutmädel

Zwarte Woud-shop

Blader door ons assortiment en neem een stukje van het Zwarte Woud mee naar huis.